Lisbeth Nordskov, smykkekunstner, gummismykker, guld, gummi, smykker, kunsthåndværk, jewellery, genbrugssmykker, Kongens Have, cykelslanger, pavillon, Diamanten, crafts, Gothersgade, guldsmed, avantgardesmykker, kropssmykker, ringe, armsmykker, halssmykker, broscher

Guldsmed Lisbeth Nordskov

Kontakt efter aftale pr. Tlf: 60649719 eller e-mailadresse: guldsmed@lisbethnordskov.dk

En epoke er slut og en ny begynder

En epoke er, som skrevet står, slut, men en ny begynder.

Efter 26 år i pavillonen, Gothersgade 80, stopper jeg 1 januar 2014 og siger tak til alle, der har fulgt mit arbejde gennem årene.

Fra tirsdag d. 3 dec. vil der være et bredt udsnit af mine arbejder udstillet i pavillonen, i sølv, guld, ben, plexi og ikke mindst gummi.

Alt sammen tilbydes med 20% rabat

Da jeg som gammel travhest ikke helt kan lægge mit arbejde på hylden, vil jeg stadig tage imod bestillinger/opgaver, og vil ligeledes deltage aktivt i udstillingsprojekter.

Jeg vil altid kunne nås på denne hjemmeside og mobil: 60649719 samt E-mail:guldsmed@lisbethnordskov.dk

I 2012 var jeg sammen med 7 danske guldsmede inviteret til at udstille i Sao Paolo i februar, arrangeret af Den danske Ambassade i Brasilien.

Udstillingen har siden været vist på Koldinghus i dette efterår. Som sidste år vises julekalenderen på Facebook og E-mail, og kommer man i pavillonen i december måned, kan man være med i lodtrækningen om årets smykke.

Bemærk udvidede åbningstider i december:
Gothersgade 80

Tirsdag til fredag kl.11 til 1730
Lørdag 11 til 14

Velkommen til Guldsmed Lisbeth Nordskovs hjemmeside